AYNI COŞKUYU YAŞIYORUZ

İyi Parti Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk Atatürk’ün Denizli’ye gelişi ile ilgili olarak bir kutlama mesajı yayınladı.

Gündem Yayın: 03 Şubat 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 03.02.2018 14:27:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mesajında Denizli olarak Atatürk’üz ziyareti ile ilgili olarak aynı coşkuyu yaşadıklarını ifade eden Öztürk “Cumhuriyetimizin kurucusu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 87. yıldönümünü kutluyoruz. Aziz Atatürk'ün “Büyük Ege Gezisi” kapsamında 4 Şubat 1931'de geldiği kentimizde o gün nasıl coşkuyla karşıladıysak, bugün de aynı coşkuyu içimizde taşıyoruz.

Tarih bize Atatürk'ün çizdiği yoldan her çıkıldığında ağır bedellerin ödendiğini gösterdi. Atatürk düşmanlığının İYİ Parti'nin ve Genel Başkanımız Meral Akşener'in siyaset arenasına girmesiyle azaldığını, memnuniyetle gözlemliyoruz.

Ulu Önder Atatürk'ün “Vatanını en çok seven görevini en İYİ yapandır” sözünü düstur edinmiş bir siyasi parti olarak;  Dün olduğu gibi bugün de kurucu liderimiz Atatürk'ün izinden gitmeye devam edeceğiz.

Hayatını memleketine adayan, bizlere bu güzel vatanı armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'ü, kentimize gelişinin 87. yıldönümü vesilesiyle tekrar saygıyla anıyor, vatanı uğruna canlarını feda eden ecdadımıza da şükranlarımı sunuyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.