BIRAKIN MİLLET KARAR VERSİN

CHP İlçe başkanı Ömer Köseoğlu’ndan Ak Parti Kongresi öncesi Demokrasi göndermesi.

Siyaset Yayın: 16 Eylül 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 16.09.2017 19:55:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

17 Eylül Pazar gün yapılacak Ak Parti İlçe kongresi öncesi sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından kongre sürecini eleştiren CHP İlçe başkanı Ömer Köseoğlu “AKP ilçe kongresinde seçilecek başkan ve yönetim belirlendi yazısını okuyunca irkildim,"ezberim" şaştı. Demokrasi sözcüğüne sözlükte bir kez daha baktım, düşündüm” dedi.

 

Ak Parti’nin üye ve ilçe başkanı belirleme sürecinin demokrasi ve özgür irade ile bağdaşamayacağını ifade eden bakan Köseoğlu CHP’nin önümüzdeki günlerde yapacağı ilçe kongresin de yapılacak seçimlerin sadece delegelerin katılımı mı yoksa üyelerinin hepsinin katılımı ile mi daha demokratik olacağını tartıştıklarını belirterek “Milletle kucaklaşmak!! Son yıllarda televizyonda,gazetelerde sabah akşam, onca siyasi söylüyor bu "nakaratı".Öyle ki başlayan bir cümle bilinçaltımızda daha siyasi konuşurken sonuçlanıyor,öyle ya ezberlettiler!! Kanıksadık da! Bu hafta sonu yapılacak AKP ilçe kongresinde seçilecek başkan ve yönetim belirlendi yazısını okuyunca irkildim,"ezberim" şaştı. Demokrasi sözcüğüne sözlükte bir kez daha baktım, düşündüm. Bizim de 1-2 ay içinde kongremiz var ve delege seçimlerine başladık. Acaba seçimler üyelerle mi yoksa delegelerle mi daha demokratik olur diye aramızda tartışırken bir başka siyasi partinin (seçimi) şimdiden belirleyen yöntemi ,"Facebook" ta sıkça rastladığım cümleyi hatırlattı, gülümsedim. Bir söze bak bir de onu söyleyene. Bırakın "Millet" karar versin. Saygılarımla” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.