BABA; KARŞILIKSIZ SEVGİNİN SİMGESİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yaşam Yayın: 18 Haziran 2017 - Pazar - Güncelleme: 18.06.2017 14:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mesajında babaların fedakarlığın ve karşılıksız sevginin simgesi olduğunu belirten Başkan Zolan, tüm babaların ve baba adaylarının babalar günün kutladı.

 

Babalar günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Toplumu oluşturan ailenin oluşmasında en önemli görev babalara düşmektedir. Aile, toplumun çekirdeği olduğu kadar, kültürümüzün, değerlerimizin, geleneklerimizin, örflerimizin geleceğe aktarılmasının da güvencesidir. Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir. Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak özveriyle çaba harcamaktadırlar. Bu bakımdan, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir. Annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen babalarımıza sevgimizi bir gün değil her gün göstermeliyiz. Bu vesileyle başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının bu özel gününü kutluyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.