BAŞKAN'DAN YARALI ASKERE DUYGULANDIRAN ZİYARET

Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven ile Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep ve Belediye Başkan yardımcısı Gürol Mutlu Şırnak Silopi’de teröristlerle çıkan çatışmada bacağından yaralanan askeri evinde ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 13 Ocak 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 13.01.2016 20:59:10
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başkan Dr. Gürcan Güven ve İlçe başkanı Mehmet Celep ile birlikte Şırnak Silopi İlçesinde bölücü terör örgütü PKK tarafından 2 Ocak’ta yapılan saldırıda çıkan çatışmada, sol bacağından yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Mücahit Çakır (23) ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Vatan savunmasında görev alan ve bu uğurda canını hiçe sayan vatan evlatlarını bu milletin hiç bir zaman unutmayacağını belirten başkan Dr. Gürcan Güven, “75 milyon insanımızı derinden yaralayan hain saldırılarda birçok askerimiz ve emniyet mensubumuz şehit oldu, birçok vatan evladı da yaralandı. Ülke olarak 40 yıldır bu terör belasından çok çektik. Yakın zamanda Çivril’den bir kardeşimizi şehit verdik. Bu aybaşında da kardeşimiz Mücahit vatan savunmasında yaralandı. Allah askerimize polisimize yardım etsin her daim yanında olsun. Bu güzel vatan için hepimiz can vermeye hazırız. Bugün içinde bulunduğumuz durumda asker ve polisimize çok büyük sorumluluklar düşüyor. İçinde vatan sevgisi olmayan hiçbir kimse bu kutsal görevi yapamaz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimize bu vesile ile Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.  

Ziyarette yaralı askerden durumu hakkında bilgi alan başkan Dr. Gürcan Güven tedavi sürecini yakından takip edeceklerini belirterek Çivril Devlet Hastanesi evde bakım hizmetleri birimini arayarak yaralı askerin günlük pansumanının yapılması talimatını verdi.

Yaralı asker Mücahit Çakır’ın babası İsmail Çakır belediye başkanı Gürcan Güven ve Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkanlara teşekkür etti. Şırnak Silopi’de yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Mücahit Çakır’ın bir yıl önce Uzman erbaş olarak ordu personeli olduğu ve asıl görev yerinin Şanlıurfa olduğu geçici görev ile Silopi’ye gittiği ifade edildi.

Ziyaret sırasında yaralı askerin anne ve babasına geçmiş olsun dileklerini ileten başkan Gürcan Güven Belediye olarak her türlü ihtiyaçlarında ailenin yanında olduklarını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.