BAŞKAN VE KAYMAKAM MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Çivril Belediye başkanı ve kaymakamı muhtarlarla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Gündem Yayın: 21 Şubat 2020 - Cuma - Güncelleme: 21.02.2020 09:00:43
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ve Kaymakam Armağan Önal, Mahalle Muhtarları ile İstişare ve Değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Halk Kütüphanesi toplantı salonunda yapılan toplantıya Muhtarlar Derneği başkanı Bahri Kertik başkanlık etti.

 

Çivril Kaymakamı ve Belediye başkanı Çivril’de görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi. Çivril Muhtarlar Derneği başkanlığında düzenlene toplantıya emekli muhtarlardan bazıları da katılırken muhtarlar Belediye başkanı ve kaymakama mahalleleri ve Çivril ile ilgili sorun ve beklentilerini iletti. Sorunların ortak çözüm noktalarının arandığı toplantıda Belediye başkanı Niyazi Vural ve kaymakam Armağan Önal yapılan çalışmalar ve devam eden projeler hakkında muhtarlara bilgi verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.