BAŞKAN VURAL'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Çivril Millet ittifakı başkan adayı Ömer Köseoğlu ve beraberindekiler, Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural’ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini sundular.

Siyaset Yayın: 09 Nisan 2019 - Salı - Güncelleme: 09.04.2019 20:03:41
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Mazbatasını aldıktan sonra iş başı yaparak makamına oturan ve tebrikleri kabul eden Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural, Millet İttifakı Çivril Belediye başkan adayı Ömer Köseoğlu ve beraberindekileri kabul etti.

 

Ziyarette Başkan Niyazi Vural’ı seçimdeki başarısından dolayı tebrik eden Ömer Köseoğlu, Belediye başkanı Niyazi Vural ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ömer Köseoğlu’nun başkan Vural’ı ziyaretine İYİ Parti İlçe başkanı Celal Tort, CHP Belediye meclis üyesi Semih Dere, İYİ Parti Belediye Meclis üyesi adayı İsmail Çorbacıoğlu ve CHP İlçe başkanı Uğur Bayram eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.