BAŞKANIN EVİNİ KURŞUNLADILAR

Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven’in evi ve aracı, bu gece sabaha karşı kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandı.

Asayiş Yayın: 12 Nisan 2016 - Salı - Güncelleme: 12.04.2016 10:18:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bu gece sabaha karşı saat 06.00 sularında meydana gelen olayda Belediye Başkanı Gürcan Güven ve ailesinin evde bulunduğu sırada başkanın evine ve özel aracına art arda ateş edildi. Olayı gerçekleştiren zanlılar saldırıdan sonra olay yerinden kaçarken başkan Gürcan Güven ve mahalle sakinlerinin haber vermesiyle olay yerine gelen emniyet güçleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Saldırı sonrası olay yerine gelen Çivril Kaymakamı Orhan Burhan olay ile ilgili olarak emniyet güçlerinden bilgi aldı. 

HİZMETLERİMİZ AKSAMAYACAK

Olay sonrası geçmiş olsun dileklerini kabul eden başkan Gürcan Güven olay ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “ben bu toprağın evladıyım kimseyle şahsi bir husumetim kavgam yok. Bugün yapılan saldırı bizim yapmak istediğimiz hizmetleri yavaşlatma amacıyla yapılmıştır. Çivril için yaptığımız, yapmak istediğimiz hiçbir hizmetten ne vazgeçeceğiz nede erteleyeceğiz. Biz bu yola Çivril için çıktık Çivril’in menfaatine olan hiçbir şeyden bizi döndüremezler” dedi.

Olay ile ilgili soruşturma devam ederken emniyet güçleri mahalleyi gören kameraları incelerken mahalle sakinlerinin de görüşlerine başvuruyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.