BAŞKAN GÜVEN DERS VERDİ

Başkan Dr. Gürcan Güven, kara tahta önünde öğretmenlik yaptı.

Eğitim Yayın: 09 Nisan 2015 - Perşembe - Güncelleme: 09.04.2015 21:31:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril belediye başkanı Dr. Gürcan Güven Kameroğlu Kardeşler Merkez İlköğretim okulunda 4. Sınıf öğrencilerinin dersine katıldı.

Daha önce kendisini makamında ziyaret ederek kendisini okulda ders vermek için davet eden öğrencilerin isteğini kırmayan başkan Dr. Gürcan Güven 4. Sınıfların Sosyal Bilgiler dersine girerek öğrencilere mahalli idarelerle ilgili bilgiler aktardı. Sosyal bilgiler dersinin mahalli idareler kısmını anlatan Güven, belediyelerin görev ve sorumlulukları hakkında bilgi verdi. Başkan Dr. Gürcan Güven, kara tahta önünde öğretmenlik yaptı.

Çivril Belediyesi olarak planladıkları çalışmaları da anlatan başkan Güven, “Gençler ve çocuklar için farklı projelerimiz var. Sizler için güzel ve modern bir kent oluşturmak için çalışıyoruz” dedi.

BAŞKANLIK MI ZOR DOKTORLUK MU?

Ders sırasında öğrencilerin kendisine sorduğu soruları da yanıtlayan Başkan Güven öğrencilerin ‘Doktorluk mu zor Başkanlık mı?’ sorusuna da “yaptığınız işi severek yaparsanız ve milletinize vatanınıza âşıksanız hiçbir iş zor değil. Evet, her iki mesleğin de kendine göre zorlukları var ama her ikisinde de verdiğiniz hizmetin karşılığını gördüğünüzde yorgunlukta, zorlukta bitiyor. Doktorlukta bir mesai saatiniz var ve bu mesai saatleri içersinde çalışıyorsunuz hem ailenizle zaman geçirme fırsatı oluyor hem de dinlenme fırsatınız oluyor. Ama başkanlıkta bazı fedakârlıklarımız oluyor” dedi.

Bir saat süren ders sonunda öğrenciler Başkan Güven’e çikolata ikram ederken başkan Güven’de öğrencilere şapka hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.