BAYRAĞIN HALİ İÇLER ACISI...

Çivril İğdir çamlığındaki tepe üzerine dikilen Türk Bayrağı parçalanmış haldeki görüntüsüyle görenlerin tepkisini çekiyor.

Gündem Yayın: 11 Mart 2018 - Pazar - Güncelleme: 11.03.2018 18:45:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Parçalanarak çok az bir parça halinde bayrak direğinde takılı duran Türk Bayrağının yaklaşık 10 gündür bu şekilde gönderde sallandığı belirtildi.

 

Çivril İğdir Çamlığında bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Hatıra Ormanının olduğu tepede dikili olan Türk Bayrağının bu hali, Çivrilli vatandaşların hem dikkatini, hem de tepkisini çekti. Vatandaşlar, hava koşulları ve rüzgâr nedeniyle yırtılarak, adeta yok olan Türk Bayrağının yenisinin bir an önce takılmasını istediklerini söylediler.

 

Yırtılan bayrağı daha önce yetkililere bildirdiklerini ifade eden vatandaşlar, “Türk Bayrağı neredeyse 10 gündür  yırtık vaziyette direk üzerinde küçücük bir parça halinde duruyor. İlgililer bu manzarayı görmüyorlar mı? Bayrak yırtılmış sadece direk görünüyor. Üzerinde ise, paramparça olmuş bir bayrak kötü bir görüntü sergiliyor. Ulusumuzun bağımsızlığının temsili olan güzel bayrağımızın bu durumuna içimiz elvermiyor. Bu rezaletin bir an önce düzeltilmesini istiyoruz. Kimse bu görüntüyü görmüyor mu merak ediyoruz” dediler.

 

Vatan sevgisi yok mu?

 

Ay-yıldızlı bayrağın değiştirilmesi veya kaldırılmasını isteyen bazı vatandaşlarda, “her gün yüzlerce aracın geçtiği Çivril’i yönetenlerin sürekli kullandığı, gelip gittiği bir bölgede bulunan bayrağın yırtık ve parçalanmış hali bu insanların vatan sevgisini sorgulamamıza neden oluyor. Bu bayrağı resmen burada unutuyorlar o zaman kaldırsınlar en azından bayrak yerine bir bez parçası sallanmaz. Bu nasıl bir milli ruh, milli irade ve vatan sevgisi” diye konuştular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.