BELEDİYE GAZİLERİ KIBRIS'A GÖTÜRÜYOR

Çivril Belediyesi Çivril gaziler Derneği üyesi 36 Gazi ve gazi yakınını Kıbrıs’a götürüyor.

Gündem Yayın: 11 Kasım 2016 - Cuma - Güncelleme: 11.11.2016 13:45:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Gaziler Derneği ile birlikte organize edilen 4 günlük geziye 36 Gazi ile CHP’li ve Ak Partili bazı meclis üyeleri ile Belediye daire amirleri ve müdürleri de katılıyor.

 

Çivril Belediyesinden edinilen bilgiye göre 12 Kasım günü başlayacak Kıbrıs gezisinde Kıbrıs ve Kore gazileri 1974 Kıbrıs Barış harekâtının yaşandığı bölgelere götürülecek.

GEZİ GAZİLER İÇİN MECLİS ÜYELERİ İÇİN Mİ?

 

Çivril Belediyesinin Gaziler için düzenlediği geziye belediye meclis üyeleri ile Belediye çalışanlarının da dâhil edilmesi Çivril kamuoyunu meşgul ederken Belediye personelinden Kıbrıs gezisine katılacakların hangi kritere göre belirlendiği ise kamuoyunun merak konusu. Gezi ile ilgili olarak görüş bildiren bazı Çivrilliler gezinin amacının güzel olduğunu belirterek “gaziler için böyle bir gezi düzenlenmesi güzel ancak batkımız zaman bu gezi gazilerden çok meclis üyeleri ve belediye personeli için düzenlenmiş gibi. Gezi ilk planlandığında Kıbrıs’a gaziden çok meclis üyesi ve belediye personeli gidecekti. Sonradan baktık ki tepki çok olunca bazı meclis üyeleri katılmaktan vazgeçmiş. Giden üyelerde birkaç personelin gitmesine engel olmuş” dedi.

BAZI ÜYELER SON ANDA VAZGEÇTİ

 

12 Kasım Cumartesi gün gece 01.00 de Çivril Belediyesi önünden hareket edecek Kıbrıs kafilesinde bazı Meclis üyelerinin gelen tepkiler üzerine gezi programından ayrıldığı belirtilirken bazı belediye personelininde meclis üyelerinin isteği üzerine programdan çıkartıldığı ifade edildi.

 

36 Gazi ve gazi yakının katılacağı Kıbrıs gezisine daire müdürleri ve meclis üyeleri ile birlikte toplam 53 kişi katılıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.