BELEDİYE PERSONELİ BAYRAMLAŞTI

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural personel ile bayramlaşarak herkesin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Gündem Yayın: 30 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.07.2020 16:22:13
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural, belediye personeli ile bayramlaştı. Belediye hizmet binasında başlayan bayramlaşma Başkan Niyazi Vural’ın diğer birimlerde çalışan personeli çalışma alanlarında ziyareti ile devam etti.

 

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. Belediye Başkan Yardımcısı Latif Selçuk ve Belediye Meclis üyesi Alaattin Yalçın ile birlikte makam odasında personel ile bayramlaşan Niyazi Vural herkese sağlık ve huzur dolu bayram temennilerinde bulundu. Belediye binasındaki bayramlaşmanın ardından belediyeye ait diğer birimlere giderek personeli çalışma alanlarında ziyaret eden Başkan Niyazi Vural, “ Belediye ailemizin üyeleri olan değerli çalışma arkadaşlarımın Kurban Bayramı'nı tebrik eder, birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğimiz nice bayramlar diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.