BELEDİYE SPOR DEPLASMAN FATİHİ

Yenilenmiş kadrosuyla sezona başlayan Yeşil Çivril belediye spor ilk haftanın etkili tkımı Buldan Belediye sporu evinde 1 – 0 yendi.

Yayın: 10 Ekim 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 10.10.2016 14:50:39
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

90 dakika çekişme yaşanan maçta tribünleri dolduran seyirciler adeta futbol resitali izlediler. Her iki takımında 3 puan almak için çıktığı müsabakada Yeşil Çivril belediye spor ilk yarının son dakikasında  bulduğu gol ile maçı 1- 0 galip tamamladı. Yeşil Çivril Belediye spordan Ali maçta yıldızlaşırken takımına üç puanı getiren golünde sahibi oldu. İlk yarıyı 1 – 0 mağlup kapatan Buldan spor ikinci yarı ataklarını sıklaştırsada Çivril Belediye spor defansını geçmekte zorlandı. 70. Dakikada Buldan sporun kazandığı penaltıyı Çivril spor kalecisi Ethem kurtarırken Çivril Spor teknik direktörü Soner Özkul hakemin kararlarına tepki gösterince ve itirazlarına devam edince hakme tarafından tribünlere gönderildi.

İlk üç hafta sonunda Yeşil Çivril spor aldığı iki galibiyet ve bir beraberlikle ligde 7 puanla ikinci sırada yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.