BELEDİYE AİLESİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 28 Haziran 2015 - Pazar - Güncelleme: 28.06.2015 01:51:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Başkanı Gürcan Güven, bu zamana kadar belediyede hizmet vermiş olan ve hizmet vermekte olan personele iftar yemeği vererek yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine belediye personelinin tamamı katıldı. Gün boyu aynı mesai ortamını paylaşan belediye çalışanları iftar programı vesilesiyle Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte soludu.

Solmaz Düğün Salonu’nda verilen iftar yemeğinde masaları, eşi Derya Güven ile dolaşarak personele hoş geldiniz diyen başkan Gürcan Güven, “Çivril halkına verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Çivril’in her metrekaresinde sizlerin alın teri var. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Çıktığımız yolda ilk günden bugüne kadar emek veren, destek olan ve hizmet veren kardeşlerime ve eşlerine uhuvvet dolu soframızda yer aldıkları için teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin ve bozmasın" dedi.

Yemeğe Belediye başkan yardımcıları Salim Altuntaşoğlu, Gürol Mutlu, Alper Bağçeli ile CHP’li ve AK Partili Belediye meclis üyeleri de eşleri ile birlikte katılırken AK Parti İlçe başkanı Mehmet Celep ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Gürcan Güven’i yemekte yalnız bırakmadılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.