BELEDİYEDEN ALKIŞLANACAK PROJE

Çivril Belediyesi tarafından mahalle okullarına kitap dağıtıldı.

Eğitim Yayın: 13 Nisan 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 13.04.2015 21:49:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çivril Belediyesi tarafından ‘Eğitimde Fırsat Eşitliği’ projesi kapsamında mahalle okullarında eğitim gören öğrencilere yardımcı ders kitapları, soru bankası, hikâye kitapları ve yaprak testlerinden oluşan binlerce kitap dağıtıldı.

Çivril Belediyesi Eğitim Komisyonu aracılığıyla mahalle ilkokullarında eğitim gören öğrencilerin Eğitimine katkı sunmak amacıyla öğrencilere tüm dersleri içeren yardımcı ders kitapları, soru bankası, yaprak testi ve hikâye kitapları dağıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte geliştirilen proje ile 35 mahalle ilkokulunda eğitim gören yaklaşık 3 bin öğrenci yardımcı ders kitapları ile buluşturuldu. İlkokul sınıfların tümünde okuyan öğrencilere hitap eden kaynak kitaplar, bölüm, bölüm ayrıldıktan sonra Okul Müdürlerine çocuklara hediye edilmek üzere teslim edildi.

Kadir Kameroğlu Kız Meslek Lisesinde yapılan dağıtım etkinliğine katılan Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven ve Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, kitapları almaya gelen Müdür ve Öğretmenlerle bire bir ilgilenerek, kitap seçmelerine yardımcı oldu. Dağıtım töreninde kısa bir konuşma yapan Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven belediye olarak en önemli yatırım olan eğitime her zaman destek olacaklarını söyleyerek “bu proje ile amacımız mahalle ilkokullarında eğitim gören çocuklarımıza fırsat eşitliği sunmak. Kitaplarımız ile çocuklarımız geleceğe daha iyi hazırlanacak ve inşallah eğitim hayatlarında da sağlam bir temel atmış olacaklar” dedi. Kaymakam Orhan Burhan’da Eğitime vermiş oldukları katkıdan dolayı Çivril Belediyesine teşekkür ederek, Eğitim alanında yapılan desteklerin çok değerli ve anlamlı olduğunu söyledi.

Dağıtılan destek kitaplarının yaklaşık maliyetinin 35 BİN TL olduğu ve dağıtımının İsmail Özcan İlkokulu kapalı sor salonunda yapıldığı, öğrenci sayısı fazla olan okulların kitaplarının ise belediye ekipleri tarafından dağıtıldığı bildirildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.