BELEDİYELERE OPERASYONUN ELİ KULAĞINDA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti MKYK toplantısında yerel yönetimlere yönelik yapılacak denetimlerle ilgili hazırlıkların tamamladığını belirterek, “Belediyelere operasyon başlatacağız. Eli kulağında. Müfettişleri göndereceğiz. İktidar, muhalefet ayrımı yapılmayacak” dedi.

Siyaset Yayın: 29 Ekim 2017 - Pazar - Güncelleme: 29.10.2017 19:11:08
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında önceki akşam basına kapalı yapılan AK Parti MKYK toplantısında gündeme ilişkin önemli değerlendirmeler yapıldı. Edinilen bilgilere göre Erdoğan, teşkilatlardaki ve yerel yönetimlerde “metal yorgunluk” kaynaklı değişimler yapıldığını, ihtiyaç oldukça bu değişimlere devam edeceklerini belirterek şöyle konuştu:

 

BELEDİYELERE AYRIM YOK

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu MKYK’da yerel yerel yönetimlere yönelik yapılacak denetimlerle ilgili bir sunum yaptı. Bakan Soylu, “Hazırlıklar tamamlandı. Belediyelere operasyon başlatacağız. Eli kulağında. Mülkiye müfettişleri görevlendiriyoruz. Müfettişleri göndereceğiz. İktidar, muhalefet ayrımı yapılmayacak. İçişleri Bakanlığının belli bir denetim formatı var. Nerede ne eksik var, neler yapılmalı hepsi tek tek bakılacak. Denetimler sonucunda, bir kusur varsa gereği yapılacak” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.