BİNLERCE LİRALIK VANA ORMANDA BULUNDU

Çivril’de çalıntı olduğu tahmin edilen beş adet kapalı sistem sulama hitrant vanası bulundu.

Asayiş Yayın: 10 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 10.05.2019 22:58:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Bayraktepe mesire alanının olduğu ormanlık alanda çalıntı olduğu tahmin edilen 5 adet hidrant vanası bulundu. Bölgede piknik yapan vatandaşlar tarafından ağaçların arasına saklanmış halde bulunan vanalar ile ilgili polis soruşturma başlattı.

 

Edinilen bilgiye göre Bayraktepe mesire alanında piknik yapmaya giden vatandaşlar ormanlık alanda büyük su vanaları olduğunu fark etti. İhbar ile olay yerine gelen emniyet güçleri yaptıkları ilk inceleme sonrası bölgede 4 adet montajlı bir adette parçalanmış vana olduğunu tespit etti. Yapılan çalışma sonrası vanaların kapalı sistem sulama hitrant vanası olduğu belirlendi.

 

Vanalar olay yerinde yapılan inceleme ve çalışmalardan sonra Çivril’de faaliyet gösteren bir sulama birliğinin deposundan çalınma ihtimaline karşılık yedi emin deposuna kaldırıldı.  Kapalı sistem sulama hitrant vanalarının tane değerinin 500 -1000 lira arasında olduğu belirtilirken vanaları çalanların parçaladıktan sonra vanaları hurda niyetine satacağı iddia edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.