BİR YER SATILACAK İKİ YER ALINACAK

Çivril Belediyesi Meclisi 2 olağanüstü gündem maddesini görüşmek üzere toplandı.

Siyaset Yayın: 24 Ekim 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 24.10.2016 20:35:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Başkan vekili Pervin Ünal başkanlığında toplanan Çivril Belediye Meclisi Gürpınar mahallesi ve Çıtak mahallesinde bulunan belediye akaryakıt istasyonlarının kenarında bulunan hazine arazilerinin satın alınmasını oyladı.

Ak Partili 10 CHP’li 5 ve MHP’li üç üyenin hazır bulunduğu meclis toplantısında toplantıya katılmayan diğer üyeler mazeretli sayılırken toplantı öncesi CHP meclis üyesi Tunay Yazıcı toplantı için yeter sayı olmadığı gerekçesiyle yoklama istedi.

Toplantı için yeter sayının tamamlanması ile olağan üstü gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Çıtak ve Gürpınar mahallesinde bulunan belediye akaryakıt istasyonlarının yanında bulunan arsaların hazineden ihale yoluyla satın alınması için Çivril belediye başkanına yetki verilmesi oylandı. Oylamada tüm meclis üyeleri yetki vererek oy birliği ile Çıtak ve Gürpınar mahallesinde bulunan arsaların alınmasına evet dedi.

Çivril Belediye meclisi Ekim ayı meclis toplantısının 3 birleşimi 2. Oturumunda da Işıklı mahallesinde bulunan akaryakıt istasyonunun satılmasına oy birliği ile onay vermişti.

ÇİVRİL SİYASİ TARİHİNDE BİR İLK DAHA

Çivril Belediye Meclisi bugün ki toplantı ile bir ilke daha imza attı. Geçen yıl Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven’in Ankara’ya gitmesi ile ilk defa belediye başkanlığına bir bayan vekâlet etmişti. Bugünkü toplantıda da yine Ankara’da bulunan Belediye Meclis başkanı Gürcan Güven’in yerine Pervin Ünal başkanlık ederek Çivril Belediye Meclisine başkanlık eden ilk bayan başkan oldu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.