“BİZ GÜCÜMÜZÜ VATAN AŞKINDAN ALIYORUZ’’

Aile ve Sosyal Politikalar önceki dönem Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, aralıksız süren terörle mücadele operasyonları hakkında açıklamalarda bulunarak; “Nereden gelirse gelsin karşısında 80 Milyon tek yürek mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz gücümüzü Vatan aşkından alıyoruz” dedi.

Siyaset Yayın: 29 Haziran 2017 - Perşembe - Güncelleme: 29.06.2017 11:49:23
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Aile ve Sosyal Politikalar önceki dönem Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, aralıksız süren terörle mücadele operasyonları hakkında açıklamada bulundu. Dr. Ramazanoğlu açıklamasında; “Terör örgütlerinin hepsi ile ‘ama’sız süren mücadelemiz, tüm kararlığı ile devam ediyor. Kahraman güvenlik güçlerimiz her gün yeni başarılar kazanıyor ve Allah’ın iziyle kazanmaya devam edecek. Terörle yaşamaya alışmayacağız. Nereden gelirse gelsin karşısında 80 Milyon tek yürek mücadelemizi sürdüreceğiz.  Biz gücümüzü Vatan aşkından alıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi ’Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var! FETÖ, PKK DAEŞ, YPG, PYD topunuz gelin” dedi. Ayrıca Dr. Ramazanoğlu açıklamasında şehit düşen güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet Gazilere de acil şifa diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.