BONCUKLAR VE HAYALLER SERGİSİ BEĞENİ TOPLADI

PAÜ Hastanesi Sergi salonunda Halk Eğitim kursiyerleri tarafından açılan “Boncuklar ve Hayaller” sergisi büyük beğeni topladı.

Yaşam Yayın: 10 Nisan 2018 - Salı - Güncelleme: 10.04.2018 10:08:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

26 Mart Pazartesi günü yataklı servisler binası sergi salonunda, Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ve Pamukkale Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Ömer Özdemir’in katılımıyla Boncuklar ve Hayaller temalı takı sergisi açıldı.

 

Açılışta hazır bulunan katılımcılara teşekkür belgelerinin de verildiği sergide öğrencilerin altı aylık çalışmaları sergilendi. Sergiyi gezen Başhekim Sn. İbrahim Türkçüer ve Md. Yrd. Ömer Özdemir, kurs hocası Keziban Atlı’dan sergilenen ürünler hakkında bilgi aldılar, kursiyerler ile de sohbet ettiler.

 

16 Ekim 2017 de başlamış olan Örme Takılar Kursu hakkında deneyimlerini aldığımız El Sanatları Eğitmeni Keziban Atlı eğitimde geçen süreç hakkında bilgiler verdi. “Kurs süresince kayıtlı olarak gelen öğrencilerimizin yanında bizlerle olmayı isteyen misafir öğrencilerimiz hep oluyor. Bizler geçen sürede sadece takı yapmadık, öğretmenler günü, yılbaşı ve doğum günü gibi tüm özel anları birlikte kutladık, güldük ağladık, birbirimize elimizden geldiğince destek olduk. Kimi bilgisini paylaştı, kimi boncuğunu, kimi emeğini. Her bir kursiyerimle ayrı ayrı anılarım oldu. Örneğin: İlk kursumuz açıldığında takı yapamayacağını düşünen, hocam ben incik boncuktan anlamam ben kenarda keçeden bir şeyler yapayım diyen kursiyerim Ruhiye Mendeş’in bugün bütün örme takı tekniklerini öğrenmesi ve ürettiği takıları satarak ek gelir elde etmeye başlaması bu güzel anlardan ve sonuçlardan yalnızca biridir.” dedi.

 

Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer hediyeleri için tüm kursiyerlere teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.