BRİÇ VE ZEKA OYUNLARI SALONU AÇILDI

Çivril Briç ve Zeka oyunları Kulübü’nün girişimleri ile eski Köy İçme Suları Birliği binasının olduğu alanda Briç ve Zeka oyunları salonu törenle hizmete açıldı.

Yayın: 27 Mayıs 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 27.05.2017 15:08:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzenlenen törene Çivril Briç ve Zeka oyunları Kulüp başkanı Dr. İlhan Ekse, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Gençlik Spor İlçe müdürü Sadullah Şimşek, Türkiye Briç Federasyonu başkanı Nazif Zorlu, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep, Belediye başkanı Gürcan Güven, Eski Belediye başkanı Servet Özel, Burdur, Denizli, Uşak Briç Federasyonu üyeleri, briç sevenler ve Çivrilliler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını Kulüp başkanı Dr. İlhan Ekse yaptı. 

 

Çivril Briç ve Zeka Oyunları Salonu'nun açılışında konuşan Kulüp Başkanı Dr. İlhan Ekse, "Hedefimiz briç, satranç gibi akıl oyunlarının yaygınlaştırmak daha çok bireye bu sporları sevdirmek. Bu tesisi bizim hizmetimize sunan Belediye Başkanımıza briç sevenler olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

 

 

Çivril’e akıl oyunları salonun kazandırılmasının çok önemli olduğunu ifade eden Gençlik ve spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ise yaptığı konuşmada, açılan tesisin Çivril için önemli olduğunu ve Briç, satranç gibi oyunların özellikle çocukların zeka gelişimi için çok faydalı olduğunu ifade etti.

 

 

Türkiye Briç Fedrasyonu Başkanı Nazif Zorlu’da yaptığı konuşmada Çivril Briç ve Zeka oyunları kulübünün kurulmasında oyun salonun açılmasında büyük emek harcayan kulüp başkanı Dr. İhsan Ekse’ye teşekkür etti.

 

 

Konuşmaların ardından Çivril Briç ve Zeka oyunları kulübü ve oyun salonları törene katılan protokol üyeleri ile birlikte gerçekleştirilen kurdele kesilmesinin ardından hizmete açıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.