BU PAYLAŞIM HEYECANLANDIRDI

Başkan Güven’in paylaşımı heyecanlandırdı

Gündem Yayın: 08 Ocak 2016 - Cuma - Güncelleme: 08.01.2016 15:39:14
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Ak Parti Çivril İlçe başkanı Mehmet Celep ile birlikte Ankara’ya giden Çivril Belediye başkanı Gürcan Güven’in sosyal paylaşım sitesi sayfasından yaptığı paylaşım Çivril’de heyecana neden oldu.

Çarşamba gün AK parti ilçe başkanı Mehmet Celep ile birlikte Ankara’ya giden Çivril belediye başkanı Dr. Gürcan Güven çalışmalarının son günüde BOTAŞ Genel müdürlüğünü ziyaret ederek Botaş Genel Müdürü ile görüştüler. 2015 yılının son günlerinde Çivril’e doğalgaz gelmesi için yapılan abonelik çalışması ile ilgili Genel Müdür ile bir görüşme yapan İlçe Başkanı Mehmet Celep ve Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven görüşme sonrası sosyal paylaşım sayfasından ‘Çivril’e Müjde ile Dönüyoruz’ diye paylaşım yaptı. Paylaşımı Çivril’e doğalgaz geliyor diye yorumlayan bir çok Çivril'li gönderiyi paylaşarak beğendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.