Bu Ramazan Şen olacak

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Ramazan ayı öncesinde yapılan çalışmalarla ilgli açıklamalarda bulundu. Ramazan hazırlıklarını tamamladıklarına değinen Başkan Güven, “Ramazan ruhunu hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Kültür Yayın: 27 Haziran 2014 - Cuma - Güncelleme: 27.06.2014 14:14:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Başkanı Gürcan Güven açıklamasında, Ramazan ayının maneviyatını yaşatmak ve gelecek nesillere de aktarmak noktasında girişimlerde bulunduklarının altını çizdi. Ramazan ayı boyunca Çivril Belediyesi’nin etkinlik programından ve yürüteceği çalışmalardan bahseden Başkan Güven, “Çivril’de bu yıl Ramazan ayı önceki yıllara göre farklı kutlanacak. Ramazan ayı manevi duyguların yoğunlaştığı bir aydır, bu ayda halkımızın Ramazan ayını en güzel şekilde geçirmesi için Çivril Belediyesi olarak etkinlikler düzenleniyoruz. Bu yıl  İftar çadırımızı Cumhuriyet Meydanında ki Otopark’ta günde 400 kişiye yemek verilebilecek şekilde hazırladık. Etkinlikler kapsamında Cumhuriyet meydanında Karagöz oyunu, semazen gösterileri ve tasavvuf müziği konserleri düzenlenecek. İftar sofralarını evlerimizde yapmayacağız. Teravih namazını kılıp halkla sohbet edeceğiz ve varsa sorunlarını dinleyeceğiz. Bu kapsamda Çivril Belediye Başkanı olarak halkımızın Ramazan ayını kutlarım. Ramazan ayı inşallah ilçemize ülkemize hayırlara vesile olur huzur dolu bir ay olmasını diliyorum dedi.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.