BÜYÜKŞEHİR’DE TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'de çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Yaşam Yayın: 16 Mart 2018 - Cuma - Güncelleme: 16.03.2018 09:29:06
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Denizli Büyükşehir Belediyesi çalışanlarıyla hiçbir zaman kendilerini ayrı görmediklerini, bir ve bütün olarak gördüklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "2004’ten bu yana kasamızdaki ilk ödenecek ücret, çalışanlarımızın maaşlarıdır” dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ’de çalışan işçilerin 2018-2020 Yıllarını Kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Anemon Otel'de düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hizmet-İş Genel Başkan Vekili Hüseyin Öz, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Hizmet-İş Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ve belediye çalışanları katıldı. Hizmet-İş Genel Başkan Vekili Hüseyin Öz, "Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan Bey ve ekibiyle çok büyük bir özveriyle gerçekleştirdiğimiz görüşmeler ve karşılıklı anlayış içerisinde, toplu sözleşme sürecini geride bıraktık. Toplu iş sözleşmemiz Denizli Büyükşehir Belediyesine, DESKİ’ye, sendikamız ve üye kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

Başkan Zolan: “Çalışanlarımızla bir bütünüz”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise,  toplu iş sözleşmelerinin önemli olduğunu, işçi-işveren arasında belli dengeler olması gerektiğini söyledi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz hiçbir zaman, çalışanımızla, kendimizi ayrı görmedik, her zaman bir bütün olarak gördük. Eğer Denizli’de taş taş üstüne konduysa, birlikte koyduk. Denizli’de yapmış olduğumuz işleri birlikte başardık. Ama şuna hep dikkat ettik; alnınızın teri kurumadan çalışanımızın, ücretini zamanında ödemeyi bildik. '2004’ten bu yana kasamızdaki ilk ödenecek ücret, çalışanlarımızın maaşlarıdır' dedik.”

 

“Siz benim, ben de sizim”

 

Toplu iş sözleşmesine canı gönülden imza attığını söyleyen Başkan Zolan, “Sözleşmeyi, arzu ederek, mutlu olarak kabul ettik. Çünkü dedik ya 'siz benim, ben de sizim.' Yani hep beraberiz. Tek yumruk ve kol kolayız. Toplu sözleşmemiz hepimize hayırlar getirsin. İnşallah alın terinizle, alnınızın akıyla teriyle, helal lokma kazanmayı Allah'ım sizlere nasip etsin. Yarınımız bugünden daha güzel olsun” dedi. Konuşmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Vekili Hüseyin Öz toplu iş sözleşmesini imzaladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.