BÜYÜKŞEHİR’İN 1 KURUŞ VERGİ BORCU YOKTUR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Vergi Dairesi Başkanı Hasan Öztaş ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Yaşam Yayın: 09 Mart 2018 - Cuma - Güncelleme: 09.03.2018 08:57:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hem vergiden pay alan hem de vergisini ödeyen bir kurum olduklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Çok şükür Denizli Büyükşehir Belediyesinin, devlete, maliyeye, sosyal güvenlik kurumlarına 1 kuruş borcu yoktur” dedi.

 

29. Vergi Haftası dolayısıyla Denizli Vergi Dairesi Başkanı Hasan Öztaş ve beraberindeki heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Denizli Vergi Dairesi Başkanı Hasan Öztaş ve beraberindeki heyetin yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal katıldı. Vergi Dairesi Başkanı Öztaş ziyarette yaptığı konuşmada Denizli'de geçen yıl 3 milyar 317 milyon vergi tahakkuk ettirildiğini, bunun da 3 milyar 60 milyonunun tahsil edildiğini belirterek, "66 bin 574 gelir vergisi mükellefimiz, 7 bin 499 kurumlar vergisi mükellefimiz olmak üzere 75 bine yakın mükellefimiz var” dedi.

 

"Vergilendirilmiş kazanç helal kazançtır"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, konuşmasına Vergi Haftası’nı kutlayarak başladı. Başkan Zolan, “Vatandaşımız biliyor; vergilendirilmiş kazanç helal kazançtır. Devletin tüm kurumlarına yapılan yatırımlara baktığımızda, temelinde halkımızdan alınan vergiler yatıyor. Bu vergilerin de boşa gitmediğini görüyoruz. Vergiler yatırım olarak milletimize geri dönüyor" diye konuştu.

 

Denizli üst sıralarda

 

Türk milletinin vergi ödeme konusunda duyarlı olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Denizlimiz vergi ödeme noktasında üst sıralarda yer alıyor. Milletimiz bunun yerinde kullanıldığını gördükçe de, vergisini daha çok vererek şehrimizin ve ülkemizin daha güzele gitmesinde fayda sağlıyor. Biz de aynı şekilde yatırımlara dönüştürüyoruz.  Hem vergiden pay alan hem de vergisini ödeyen bir kurumuz. Çok şükür Denizli Büyükşehir Belediyesinin, devlete, maliyeye, sosyal güvenlik kurumlarına 1 kuruş borcu yoktur” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.