ÇALDI, SATTI AMA KAÇAMADI

Çivril’de hırsızlık amaçlı girdiği evden televizyon çaldığı iddia edilen E.B (21) polisler tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Yayın: 13 Mart 2015 - Cuma - Güncelleme: 13.03.2015 22:17:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay geçen Pazartesi akşam saatlerinde Hamam Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, sahibinin yurtdışında olduğu evin balkonuna çıkan ve penceredeki panjurları keserek içeri giren E.B., evde bulunan LCD televizyonu alıp gitti. Sabah olunca balkondaki panjurun kırık olduğunu fark eden komşu polisi arayarak evin panjurunun kırık olduğunu ve eve hırsız girmiş olduğunu ihbar etti. İhbar üzerine eve gelen polisler, parmak izi çalışması yaparak, bölgedeki kamera kayıtlarını inceledi. Bu arada ev sahibinin Denizli’de yaşayan kızına da ulaşan polis eve girerek evden LCD televizyon çalındığını tespit etti. Yapılan çalışma sonunda hırsızlığı daha önceden sabıkası bulunan E.B.'nin yaptığını belirleyen polisler, E.B nin televizyonu 300 TL karşılığında S.B (40) ye sattığını belirlediler. S.B yapılan sorgulamasında televizyonu E.B den aldığını itiraf etti. Polis alınan itiraftan sonra E.B yi evine yaptıkları baskında yakaladı.  Karakola götürülen E.B nin karakolda yapılan üst aramasında cep telefonunun içine gizlenmiş satışa hazır uyuşturucu madde ele geçirdi. mahkemeden alınan arama kararı ile evde yapılan aramada da satışa hazır 17 paket uyuşturucu madde bulunan  E.B yapılan sağlık kontrolü ve alınan ilk ifadesinden sonra mahkemeye sevk edilerek tutuklanıp cezaevine gönderildi.

E.B den televizyonu alan S.B ise çalıntı malı satın almaktan ifadesi alındıktan sonra hakkında adli işlem yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.