ÇALLILAR COŞKUN SABAH'LA BİR ARAYA GELECEK

Çal Belediye spor Şampiyonluk kutlamaları ve Birlik ve Beraberlik için Denizli’de bir etkinlik düzenliyor. Coşkun Sabah’ın da katılacağı etkinlik 24 Mayıs’ta Deda Düğün Salonunda yapılacak.

Yayın: 15 Mayıs 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 15.05.2017 09:56:56
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Çal Belediye spor’un 24 Mayıs Çarşamba günü Deda Düğün Salonu’nda düzenleyeceği Birlik ve Beraberlik Gecesi ve Şampiyonluk Kutlaması programında Çallılar bir araya gelecek.

 

Program saat 20.00’de başlayacak, saat 21.00’de Coşkun Sabah sahne alacak. Çal Belediye spor Başkanı Adnan Tatar, 2016-2017 sezonunda ligi ikinci sırada bitirip Bölgesel Amatör Lig’e yükseldiklerini söyleyerek, “Bu etkinliğimizde şampiyonluğumuzu da camiamız ve hemşerilerimizle kutlayacağız. Çallı ve kendini Çallı hisseden herkesi bekliyoruz” dedi.

 

Adnan Tatar, birlik beraberlik gecesinden sağlanacak gelirle, Bölgesel Amatör Lig’de güçlü bir ekip kuracaklarını ve profesyonel lige yükselmek için çaba göstereceklerini kaydetti

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.