ÇALMAK İÇİN GİRDİ İÇİNDE SIZDI

Beş saatte çalıştırmayınca yakalanıyordu. Çivril’de bir aracı düz kontak yaparak çalmaya çalışan zanlı aracın sahibine yakalanınca koşarak olay yerinden kaçtı.

Asayiş Yayın: 17 Şubat 2019 - Pazar - Güncelleme: 17.02.2019 10:51:28
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Çivril Çarşı mahallesinde park halindeki bir aracı çalmaya çalışan zanlı, aracı çalıştıramayınca araç sahibine yakalandı.

 

Edinilen bilgiye göre dün gece evine giderken işyerinin önüne aracını park eden A.K. sabah işyerine geldiğinde aracının içinde birini gördü. Araç içindeki şahsın direksiyon kutusu ile uğraştığını fark eden araç sahibi A.K. zanlının fotoğrafını çekip ne yaptığını sorunca zanlı arabanın içinden çıkarak kaçmaya başladı. Aracının içine bakan A.K. aracının direksiyon kutusunda kablolar görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis araç üzerinde parmak izi alırken olay yerini gören kameraları incelemeye aldı. Araç sahibi A.K. ‘ın çektiği fotoğrafları da alan polis 20 yaşlarında olduğu tahmin edilen hırsızın peşine düştü.

 

Kamera görüntülerinde zanlının araca gece saat üç gibi girdiği, alkollü olduğu için sabah sekize kadar aracı çalamadığı iddia edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.