CESARET Mİ VURDUMDUYMAZLIK MI?

Çarşı Camiinde yapılan restorasyon çalışmalarındaki kaydedilen görüntüler yürekleri ağızlara getirdi.

Yaşam Yayın: 27 Ağustos 2017 - Pazar - Güncelleme: 27.08.2017 19:57:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Çarşı camiinde devam eden çalışmalarda çatıda çalışan işçilerin hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışması korkutuyor.

 

Aydın Vakıflar Müdürlüğü tarafından restorasyon çalışması başlatılan Çivril çarşı Camiinde çatı tadilatı yapan işçilerin hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışması vatandaşları tedirgin etti. Üç işçinin çalıştığı çatıda işçilerin emniyet halatı kullanmamaları olası bir tehlikeye davetiye çıkartırken caminin bahçesindeki çay ocağında oturanlar çalışmaların her gün bu şekilde devam ettiğini belirtti. Restorasyon çalışmalarının başladığı günden itibaren işçilerin çatıya çıktığını ve çalıştığını belirten vatandaşlar “bir haftadır bu şekilde çalışıyorlar. Kimse de gelip denetlemiyor. Allah korusun birisinin dengesi bozulsa, ayağı kaysa ölümle sonuçlanabilecek bir kaza kaçınılmaz” dediler.

 

Müftülük ve Kaymakamlığın gerekli denetimleri yapmasını isteyen vatandaşlar “devlete ait bir yerde müftülük, Kaymakamlık ve Vakıflar müdürlüğünün yetkilileri bu durumu görmüyor mu” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.