CHP'DE BİRLİK LAFTA MI KALDI?

4 Aralık’ta yapılan ilçe kongresinde başkan olan Ömer Köseoğlu’nun ‘Birlik ve Beraberlik’ vaadi CHP meclis üyeleri arasında yaşanan anlaşmazlıklar yüzünden rafa kalktı.

Siyaset Yayın: 12 Ocak 2016 - Salı - Güncelleme: 12.01.2016 15:19:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlçe başkanlığı seçiminden sonra birlik ve beraberliğin hakim olması beklenen CHP Çivril ilçe örgütünde Belediye meclis üyeleri arasında yaşanan anlaşmazlıklar parti içinde yeni bir tartışmaya neden oldu.

Parti içinden alınan bilgiye göre Denizli Büyükşehir belediye meclis üyeleri ile Çivril belediyesi meclis üyelerinin meclis gündem maddeleri üzerinde farklı görüş bildirmeleri parti içinde anlaşmazlık yaşanmasına neden oldu. Ocak Ayı meclis toplantısında Gürpınar’a yapılacak yeni park alanı ve cami konusunda farklı görüş bildiren CHP’li üyeler Meclis toplantısı sonrası parti binasında bir araya gelerek konu üzerinde tartıştı. Bazı meclis üyeleri Gürpınar’da yapılacak park ve cami için Denizli Büyükşehir Belediye meclis toplantısında Türkan Keyik ve Nuran Şafak’ın evet dediklerini ama Çivril belediye meclis toplantısında aynı madde görüşülürken hayır oyu verdiklerini belirterek Türkan Keyik ve Nuran Şafak’ı parti disiplinini bozmakla itham etti. Denizli’de evet denilen İmar Planı değişikliği maddesinin Çivril’de hayır denilmesinin kamuoyunda parti içinde başıboşluk olarak değerlendirildiğini ifade eden üyeler Denizli Büyükşehir Belediyesi meclis gündeminin Parti’de görüşülmediğini ve Denizli’de alınan kararlardan haberleri olmadığını belirterek Denizli Büyükşehir meclisinde alınan kararların CHP Çivril ilçe örgütünün haberi olmadan sadece bir kişinin talimatıyla alındığını iddia edip Denizli meclis üyelerine tepki gösterdiler.

CHP içinde tartışmalara neden olan imar planı değişikliğinde Gürpınar mahallesinde park ve cami yapılması gündeme gelmiş CHP Meclis üyeleri Türkan Keyik ve Nuran Şafak Denizli Büyükşehir Meclis toplantısında imar Planı değişikliğine evet oyu vermiş, Çivril Belediye meclis toplantısında ise aynı maddeye hayır oyu vermişlerdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.