CHP ‘HAYIR’ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

CHP Çivril İlçe örgütü Nisan ayında yapılması planlanan Anayasa Referandumu için parti üyelerine yönelik bilgilendirme çalışmalarına başladı.

Siyaset Yayın: 20 Ocak 2017 - Cuma - Güncelleme: 20.01.2017 09:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Parti binasında yapılan ilk bilgilendirme toplantısında meclis üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Kadın kolları üyelerine sinevizyon gösterisi ile Anayasa paketi değişikliği hakkında bilgi verildi.  

 

Yapılan sunum sonrasında partililerin anayasa teklifi ile ilgili soruları cevaplanıp anayasa teklifi hakkındaki görüş ve düşünceler dile getirildi. Sunum ardından söz alan ilçe başkanı Ömer Köseoğlu anayasa değişikliği teklifi konusunda çalışmalarının devam edeceğini ve teklifin eğer meclisten geçerek referanduma gitmesi söz konusu olursa çalışmalarının yoğunlaşacağını; çarşıda, pazarda, kahvehanede, sokakta ülkenin bölünmemesi ve demokratik kazanımların kaybedilmemesi için ‘’HAYIR’’ mücadelesi vereceklerini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.