CHP İKTİDARI İLE HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli milletvekili adayı Ünal Karaosmanoğlu seçim çalışmalarına Acıpayam ilçesinde devam etti.

Siyaset Yayın: 08 Haziran 2018 - Cuma - Güncelleme: 08.06.2018 23:52:39
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Acıpayam Merkez, Bedirbey, Dedebağ, Darıveren, Yeşildere ve Dodurga mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Karaosmanoğlu Yumrutaş mahallesinde de Suriye El-Bab'ta DAEŞ'in saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör'ün ailesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

 

24 Haziran Genel seçimleri çalışmalarına ara vermeden devam eden Ünal Karaosmanoğlu seçim gezileri kapsamında Acıpayam’da vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Mahalle kahvelerinde vatandaşlara CHP’nin tarım politikaları hakkında bilgi veren Ünal Karaosmanoğlu CHP iktidarında mazotun çiftçiye 3 liradan verileceğini söyledi.

 

CHP iktidarı ile hep birlikte kazanacağız

 

Karaosmanoğlu  “Ücretlilerin ve esnafın asgari ücrete kadar olan gelirlerine gelir vergisi muafiyeti tanıyacak şekilde, gelir vergisi dilimlerini yeniden düzenleyeceğiz. Türkiye’yi tarımda ithalatçı olmaktan çıkarıp, ihracatçı haline getireceğiz. Tarım desteklerini iki katına çıkaracağız. Tarımsal üretimde kullanılan tohum, gübre ve tarım ilacı gibi girdilerin vergilerini düşürerek, maliyetleri aşağıya çekeceğiz.  Parçalı tarım arazilerinin tarım sigortası sorununu çözeceğiz. Çiftçilerimizin tarımsal kredi borçlarının faizlerinin tamamını sileceğiz. Her köylüye evinin, ahırının, garajının çatısına ya da bahçesine en az 10 kW gücünde güneş paneli kurabileceği ekipman ve teknik yardımı 10 yıl vadeli ve sıfır faizli kredi ile sağlayacağız. Sulama birliklerine ve su şebekesi pompalama gereksinimi olan köylere sıfır faizli 10 yıl vadeli kredi temin ederek, enerji ihtiyaçlarını güneşten karşılamalarını sağlayacağız. Köylerde ve tarımsal sulamada su kullanımına destek sağlayacak; şebeke, sondaj ve boru maliyetlerini merkezi bütçeden karşılayacağız. Böylece çiftçimiz rahat bir nefes alacak. CHP iktidarı ile hep birlikte kazanacağız. Çiftçilerimizin tarımsal kredi borçlarının faizlerini sileceğiz.  Çiftçinin üretimde kullandığı mazottan ÖTV ve KDV’yi kaldıracağız. Böylece mazotun litresini çiftçiye 3 TL’den vereceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.