CHP KARANFİL DAĞITTI BELEDİYE LOKMA

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Gündem Yayın: 08 Mart 2018 - Perşembe - Güncelleme: 08.03.2018 13:11:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Çivril’de değişik etkinliklerle kutlandı. Siyasi partiler ilçe binalarında kadın üyeleri ile birlikte kutladıkları günü, farklı etkinliklerle renklendirdiler.

 

CHP ilçe örgütü Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla ilçe binasında düzenlediği ilk programda parti üyesi ve belediye meclis üyesi kadınlar bir araya geldi. Parti toplantı salonunda saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili kısa bir sinevizyon gösterisi izlendi. Programın ikinci bölümünde CHP’li Belediye Meclis üyeleri ve Kadın kolları üyeleri Çivril Pazar yerinde bayanlara karanfil dağıttı.

 

İYİ PARTİ KADINA YÖNELİK ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİ

 

İYİ Parti Çivril ilçe başkanlığı 8 Mart Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla düzenlediği programda Kadına yönelik şiddete dikkat çekti. Parti Yönetim Kurulu üyesi kadınlar yaptıkları makyajla şiddet gören kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çeken kadınlar okudukları basın bildirisi ile Kadınalr gününü kutladı.

 

BELEDİYE LOKMA DAĞITTI

 

CHP ve İYİ Parti değişik faaliyetlerle 8 Mart Emekçi Kadınlar gününü kutlarken Ak Parti ilçe teşkilatı herhangi bir etkinlik düzenlemedi.

 

Çivril Belediyesi ise 8 Mart Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla Belediye binası önünde lokma dağıttı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.