CHP’Lİ ÖZCAN PURÇU ROMANLARLA BİRARAYA GELDİ

CHP’nin roman kökenli İzmir Milletvekili Özcan Purçu, referandum çalışmaları kapsamında Çivril’e geldi.

Siyaset Yayın: 10 Nisan 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 10.04.2017 22:17:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Referandum çalışmaları için Denizli’ye gelen CHP İzmir milletvekili Özcan Purçu Denizli programı kapsamında Çivril’e gelerek Işıklı ve Hamam mahallesinde yaşayan Roman vatandaşlarla bir araya geldi.

 

25. Dönem CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile birlikte ilk olarak Işıklı mahallesine gelen Özcan Purçu burada Roman vatandaşlarla kahve toplantısı yaptı. Işıklı’da vatandaşlara 16 Nisan’da yapılacak Referandumun ülkenin asli sorunlarına çözüm getirmediğini belirterek Hayır oyu için destek istedi.  Işıklı programından sonra Hamam Mahallesi Kumluk bölgesinde yaşayan roman vatandaşları ziyaret eden Özcan Purçu burada yaptığı konuşmada da çocukların okutulmasını ve kız çocuklarının erken evlendirilmemesini isteyerek vatandaşlardan ‘Hayır’ için destek istedi.

 

REFERANDUM SORUNLARA ÇÖZÜM DEĞİL

 

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu Kumluk’ta yaptığı konuşmada 16 Nisan Referandumunun ülkenin asli sorunlarına çözüm üretmek için olmadığını ifade ederek “ülkenin önünde işsizlik, yoksulluk, bütçe ve terör sorunları varken tek adamlık için referandum yapmak çözüm değil” dedi. 16 Nisan’da yapılacak referandum ile yetkinin tek elde toplanmaya çalışıldığını belirten Purçu “16 Nisan’da eğer evet çıkarsa bütün yetki tek elde toplanacak. Referandumun anlamı bu ülkenin önünde bu kadar sorun varken hepimiz Hayır demeliyiz” dedi.

 

Özcan Purçu’nun Çivril programına CHP İlçe başkanı Ömer Köseoğlu yönetim kurulu üyeleri ile CHP Belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.