CHP'Lİ TUNAY YAZICIDAN AHMET ATEŞ'E VEFA

CHP Belediye Meclis üyesi ve Grup sözcüsü Tunay Yazıcı geçen hafta vefat eden Çivril Belediye eski başkanı Ahmet Ateş'in Çivril'in en çalışkan başkanlarından biri olduğunu belirterek "Ahmet başkan Çivril'i ailesinden ve kendinden önde tutardı" dedi.

Siyaset Yayın: 10 Mayıs 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 10.05.2017 00:10:54
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Mayıs ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu birinci birleşiminde grubu adına söz alan Tunay Yazıcı yaptığı konuşmada Ahmet Ateş'in Çivril için gece gündüz çalıştığını belirterek Çivril'in önemli bir siyasetçisini kaybetti dedi. Yazıcı konuşmasında "Ahmet Ateş ile uzun yıllar birlikte görev yapmanın gururunu yaşayan birisiyim. Kendisi Çivril için gece gündüz çalışan vefakar ve özverili bir siyasetçi idi. Çivril, Ahmet başkanı Beyaz Şapkası, mesai tanımazlığı ve işçilerle birlikte gece gündüz her ortamda çalışması ile hatırlayacak. Kendisi 10 yıl başkanlık yaptığı Çivril için çok emek harcadı. İl Genel Meclisi üyeliği yaptığı dönemlerde de Çivril için kazanımlara vesile olmuştur. Kendisi ile çalışmanın gururunu yaşıyorum. Onu unutmak mümkün değil. Allah başta ailesi olmak üzere  Çivrillilere ve sevenlerine sabır versin. Allah Rahmet eylesin" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.