CHP’LİLER PAZARYERİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı Çivril Belediyesi tarafından yapılacak yeni Pazar yerinin değişmemesi için İlçe örgütü ve partiler ile birlikte Pazar yerinde esnaflarla bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 25 Şubat 2016 - Perşembe - Güncelleme: 25.02.2016 14:26:09
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Çivril Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Pazar yeri ile ilgili olarak Çivril’e gelen CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile birlikte Pazar yerini gezdi. Pazarda esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden milletvekili Melike Basmacı Çivril Pazaryerinin değişmesinin halka sorulması gerektiğini belirterek “Pazaryeri değişecekse bunu halka sormak gerek. Her şeyde referandum yapan Ak Parti bu konuda da referandum yapmalı” dedi.

Pazar yerinde bir süre dolaşan milletvekili Melike Basmacı daha sonra parti çalışmalarına katılmak için pazaryerinden ayrıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.