Çiftçi Malları Koruma Başkanı Seçildi

Çivril Çiftçi Malları Koruma Başkanı ve Murakebe heyeti seçimi yapıldı.

Gündem Yayın: 03 Mayıs 2014 - Cumartesi - Güncelleme: 03.05.2014 15:21:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi Meclis Toplantı Salonundaki seçim Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, encümen üyeleri, ilçe ziraat odası başkanı ve üyeleri tarafından kapalı zarf usulüyle yapıldı. 4 listenin yarıştığı seçimlere Ramazan Bayram, Kadir Serin, Ercan Aydın, ve Muammer Kılıçaslan listeleri ile girdiler.34 oyun kullandığı seçimlerde tüm oylar geçerli olurken oyların 31’ni alan adaylardan Ramazan Bayram, Çiftçi Malları Koruma Başkanı seçildi.

 

Murakebe heyetinde iseYaşar Tombak, Mustafa Güven, Celal Bayar, Ali Argun, Murat Öztürk seçildi. Seçimden sonra kısa bir konulma yapan Belediye Başkanı Gürcan Güven, Çivril’de yine bir ilk yaşandığını ifade ederek, Çiftçi Malları Koruma Meclis için de Ziraat Odası üyeleri ve mahalle muhtarlarının kendilerinin hazırladığı belirlediği isimleri oylamaya sunduklarını söyledi. Çiftçi Malları’na seçilen üyelerin görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Güven, “Çivril, ilerleyen günlerde katılımcı yönetim anlayışın örneklerini görmeye devam edecek” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.