ÇİVRİL 24 HAZİRAN'DA TAMAM DİYECEK

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çivril Kadın Kolları çalışmalarına ilçe merkezi ve mahallelerde devam ediyor.

Siyaset Yayın: 06 Haziran 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 06.06.2018 16:37:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril Kadın Kolları Başkanı Gönül Emre ve yönetimi seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı geziyor. Seçime kadar çalmadık kapı bırakmayacaklarını kaydeden Emre, “Çivril 24 Haziran’da tamam diyecek ve Çivril’de birinci parti Cumhuriyet Halk Partisi olacak” dedi.

 

Kadın Kolları üyeleri ile birlikte mahalle ziyaretlerine devam eden CHP Kadın Kolları başkanı Gönül Emre Çivril’in 24 Haziran’da sandıkta Tamam diyeceğini belirterek “24 Haziran seçimlerinde beklentilerin çok üstüne çıkacağımıza inancımız tam. Seçim çalışmalarımız kapsamında ziyaret ettiğimiz her yerde halkın gözündeki bıkkınlığa şahit oluyoruz. Onlar da artık bir değişimin gerekli olduğuna inanıyor ve bizlerle sıkıntılarını paylaşıyorlar. Umuyoruz ki halkımızın isteğini 24 Haziran’da sandıktan güçlü bir şekilde çıkarak yerine getireceğiz. Çivril Tamam diyor. Millet için geliyoruz” diye konuştu.

 

CHP Kadın Kollarının seçim çalışmalarına CHP Belediye Meclis üyeleri ile Milletvekili adayları da katılıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.