ÇİVRİL’DE 300 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

11 Milyon fidanın toprakla buluştuğu ‘Bugün Fidan Yarın Nefes’ ağaç kampanyasında Çivril’de 300 fidan toprakla buluştu.

Yaşam Yayın: 12 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 12.11.2019 09:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Tarım ve Orman Bakanlığının  "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" kampanyası kapsamında Çivril’de fidan dikim etkinliği düzenlendi. Denizli genelinde 200 BİN fidanın dikildiği programda Çivril’de 300 fidan dikildi.

 

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" kampanyası çerçevesinde Çivril’in Yahyalı Mahallesi'ndeki fidan dikim etkinliği düzenlendi. Okul bahçesi ve Çal yolu üzerine 300 çam fidanının dikildiği programda 200 fidan da dikilmek üzere öğrencilere dağıtıldı.

 

Yahyallı mahallesinde düzenlenen ağaç dikme programına Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural ile birlikte protokol üyeleri öğrenciler ve mahalle sakinleri katıldı. Çivril Kaymakamı Armağan Önal ise ağaç dikme programına katılmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.