ÇİVRİL'DE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI

Cumhuriyetin 93. yılı kutlamaları Çivril Cumhuriyet meydanında yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Gündem Yayın: 29 Ekim 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 29.10.2016 12:11:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan kutlama törenine Kaymakam Orhan Burhan Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven İlçe jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ahmet Balcı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, siyasi parti temsilcileri, gaziler, okul müdürleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Günün anlam önemini belirten konuşmayı yapan Kaymakam Orhan Burhan, "Büyük milletimizin tarihindeki en parlak başarılarından biri olan Cumhuriyetimizin 93. yılını büyük bir onurla, büyük coşkularla kutluyoruz. Bu büyük günde Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Atatürk'ü, onun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi milletçe sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz" dedi.

Kaymakam Orhan Burhan'ın konuşmasının ardından öğrenciler tarafından okunan şiirlerle devam eden programda okullar halk oyunları gösterilerini segilediler.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven ve Kaymakam Orhan Burhan’ın halkın bayramını kutlamasından sonra tören kortejinin geçişi ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.