ÇİVRİL EVET DEDİ

Ak parti Çivril İlçe başkanı Mehmet Celep Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Denizli mitingine Çivril’den 2000 den fazla kişinin katıldığını belirterek ‘Çivril EVET dedi’ dedi.

Siyaset Yayın: 24 Mart 2017 - Cuma - Güncelleme: 24.03.2017 18:54:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivrillilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve 16 Nisan’da yapılacak Anayasa Referandumuna destek vermek için Denizli’ye akın ettiğini belirten İlçe başkanı Mehmet Celep “Çivril’de 16 Nisan’da sandıklardan EVET çıkacağına şüphemiz yok. Bunun ilk işareti bugün Denizli’ye gelen Çivrilliler oldu. Çivril, Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu ona her zaman destek vereceğini bugün bir kaz daha gösterdi” dedi.

 

VATAN SEVDALISI ÇİVRİLLİLERE TEŞEKKÜR EDERİM

 

Çivril İlçe teşkilatı olarak mitinge katılım konusunda tüm birimlerin çok iyi çalıştığını ve Denizli’de Çivril’i en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten başkan Mehmet Celep “Denizli’nin en büyük ilçesi olarak Cumhurbaşkanımızın katıldığı mitinge 2000 den fazla Çivrilli ile katıldık. İlçemizi Denizli’de en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Mitingimize katılan vatan sevdalısı tüm Çivrilli hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.

 

GENÇLİK KOLLARIMIZ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTI

 

Ak Parti Çivril Gençlik Kolları üyelerinin miting için bir haftadır yoğun bir çalışma sergilediklerini belirten başkan Celep “gençlik kolları ve Kadın Kolları üyelerimiz bir hafta boyunca Çivril’de tüm mahalleleri ziyaret ederek gençlerimizi mitingimize davet etti. Bugün gördük ki Gençlerimiz davetimize icabet etti. Mitinge katılanlar arasında gençler ve kadınların olması bizleri daha da mutlu etti. İnşallah bu gençlik 16 Nisan'dan sonra meclise gierek enerjisini ülkemiz için harcayacak” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.