ÇİVRİL İSTEDİ BAKANLAR KURULU GÖRÜŞECEK

Çivril’e Doğalgaz gelmesi için Çivril Kaymakamlığı ve Çivril Belediyesi tarafından başlatılan kampanyada süre uzatıldı.

Gündem Yayın: 12 Ocak 2016 - Salı - Güncelleme: 12.01.2016 13:34:18
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

.  30 Kasım’da sona eren abonelik süresi Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven ve Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep’in Botaş Genel müdürü ile yaptığı görüşme sonrası 6 ay daha uzatıldı. 

Hafta içi Ankara’ya giden iki başkan Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr.Sema Ramazanoğlu ile Doğalgaz konusunu görüştü. Bakan ve Milletvekilleri ile BOTAŞ Genel Müdürü Mehmet Konuk ile bir görüşme yapan Başkan Gürcan Güven ve Mehmet Celep Çivril’e doğalgaz gelmesi için genel müdür ile bir çalışma yaptı. Bakan Sema Ramazanoğlu ve Denizli Milletvekillerinin de hazır bulunduğu çalışma toplantısında BOTAŞ Genel Müdürü Mehmet Konuk Çivril için özel bir çalışma yapacaklarını belirterek “Çivril’de abone sayısı hedeflediğimiz rakama ulaşamadı ancak çalışma yapan ilçeler içinde de en fazla abone sayısına Çivril ulaştı. Onun için Çivril’e doğlagazı getimek için çalışma yapacağız” dedi.

Doğalgaz çalışması ile ilgili olarak Ankara dönüşü basın mensuplarını sorularını yanıtlayan başkan Dr. Gücan Güven “Bu abone sayısı ile doğalgaz çalışması yapmak için Bakanlar Kurulunun onayı gerekiyor. Denzli Milletvekillerimiz ve Bakanımız bu konuda gereken girişimi yaptılar. Önümüzdeki Bakanlar Kurulunda Çivril’e doğalgaz gelmesi için Çivril’e özel bir karar çıkacak. Alınan bu karar ile Doğalgaz abnelik süresi altı ay daha uzatılmış olacak. Altı ayın sonunda ise Botaş Çivril ile ilgili proje çalışmalarını yapacak ve ihale süreci başlayacak” dedi.

BAKAN VE VEKİLLER ÇOK GAYRET GÖSTERDİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ve Ak Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ile Cahit Özkan’ın doğalgaz çalışmalarında Çivril’i yalnız bırakmadığının altını çizen başkan Dr. Gürcan Güven “Ankara’ya gittiğimizde vekillerimiz bizimle yakında ilgilendi. Bir araya gelerek hemen bir çalışma komisyonu kurduk sonra  hazırladığımız dosyayı ve çalışma raporunu Bakanımız Sema Ramazanoğlu’na götürdük. Bakanımız bizimle birlikte BOTAŞ Genel Müdürlüğüne gelerek konuyu bizzat takip etti. inşallah Çivril için doğalgaz sorunu ortadan kalktı. Şimdi Bakanlar Kurulunu sonrada BOTAŞ’ın ihale srecini bekleyeceğiz” dedi.

ABONE SAYISI 4800 OLURSA BAKANLAR KURULU KARARINI BEKLEMEYİZ

Botaş Genel Müdürlğünde Çivril için özel bir çalışma yapıldığını belirten başkan Gürcan Güven “Botaş Genel Müdürü Çivril için Bakanlar kurulundan karar alınmasını ve sonrasında doğalgaz’ın Çivril’e gelmesi için çok yardımcı oldu. Konuyla özel iglilendi. Bizde Çivril Belediyesi olarak üzerimize düşen mali sorumlulukları yapma garantisini verdik. Görüşmelerde Genel müdürmüz bize eğer altı aylık süreci beklemeden 4800 aboneyi bulursanız çalışma hemen başlar diye söz verdi” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.