ÇİVRİL OLARAK HİZMETİ HAK EDİYORUZ

CHP Çivril ilçe örgütü mahalle gezileri kapsamında gittiği Işıklı mahallesinde Işıklı Akgöz mevkiine Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak sosyal tesisler ile ilgili olarak mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Siyaset Yayın: 14 Kasım 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 14.11.2016 19:10:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Partinin haftalık gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde Işıklı mahallesine giden CHP ilçe başkanı Ömer Köseoğlu ve Belediye meclis üyeleri Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Işıklı Akgöz mevkiine yapılması planlanan sosyal tesisler ile ilgili olarak mahalle sakinlerine bilgi vererek konu hakkında yapacakları çalışmaları anlattılar. İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada Çivril’e Denizli Büyükşehir belediyesi tarafından yapılan sosyal hizmetler için devir şartı arandığına dikkat çekerek “pazaryeri ya da garaj yapılsın işletsinler ama belli bir süre. Sosyal tesisler için yapmadan devredin demek haksızlık” dedi.

 

ÇİVRİL OLARAK HİZMETİ HAK EDİYORUZ

Çivril olarak Denizli Büyükşehir Belediyesinden gelecek her hizmeti hak ettiklerini ve bunun bir bedeli olmaması gerektiğini belirten başkan Köseoğlu “Çivril olarak Denizli Büyükşehir Belediyesine gelirlerimizden kanuni aktarımlarımızı yapıyoruz. Onun dışında hizmet almak için illaki yapılan tesislerin tapularının devrinin istenmesi haksızlık. Yapılan tesislerin çalıştırma hakları belli şartlar içinde devredilebilir tahsis edilebilir, ama tesilerin tapusunun ve binaların tamamen devrine karşıyız. Bugün Işıklı’nın tapusunu isteyenler yarın D.D.Y. arsasına belediye hizmet binası yapmak için tapuyu devredin derler. Ondan sonra şehrin göbeğindeki parkları isterler. Hizmetlerin gelmesi için tüm bu alanların tapusunu mu isteyecekler” dedi.

 

GELECEK BAŞKANI DA BAĞLAR

Özellikle Işıklı mahallesine yapılacak sosyal tesisler için burada bulunan arsaların devredilmesinin gelecek dönem başkan olacak isimleri de zor durumda bırakacağını belirten Ömer Köseoğlu “yapılacak devir işlemleri ile Çivril’in geleceği ipotek altına alınıyor. Beş yıl görev yapacak bir başkanın Çivril’in 25 – 30 yılını ipotek etmesi doğru değil” dedi.

 

Yaklaşık 2 saat süren mahalle toplantısının son bölümüne MHP Belediye Meclis üyesi İsmail Çorbacıoğlu’da katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.