ÇİVRİL SPORDAN HAKEMLERE TEPKİ

Yeşil Çivril Belediye spor Kulüp başkanı Mehmet Ali Ozan, hakem hataları yüzünden 3 maçta 6 puan kaybettiklerin iddia ederek, "Sahada adaletsizlik yapılmasın" dedi.

Yayın: 13 Aralık 2016 - Salı - Güncelleme: 13.12.2016 11:01:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hafta sonu deplasmanda oynanan Çal Belediye spor maçından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan kulüp başkanı Mehmet Ali Ozan, “Ben hakemler hakkında kolay kolay konuşmam. Çünkü futbolcular ve teknik adamlar gibi hakemler de hata yapıyor, bundan sonra da yapacak. Ancak son haftalarda çok üst üste gelmeye başladı. Maçların daha adil bir şekilde yönetilmesini istiyoruz. Hakemler itirazlardan etkileniyorlar. Ya da bir hatayı başka bir hatayla kapatma yoluna gidiyorlar. Bence en büyük yanlış da bu” şeklinde konuştu.

 

Son Çal Belediye Spor maçında hakem hatasının yarattığı hasarın çok ağır olduğunu sözlerine ekleyen Ozan şöyle devam etti:

 

“Lige çok iyi başlayan bir takımızı var. Üst üste aldığımız puanlarla ligde söz sahibi olduk ancak son haftalarda 3 maçta 6 puanımız gitti. Bunu sadece biz söylemiyoruz, ligde mücadele ettiğimiz diğer takımlarda dile getiriyor. Dokuz kavaklar spor, Merkez efendi spor ve Çal Belediye spor maçlarında gördüğümüz haksız kırmızı kartlar yüzünden 6 puan kaybettik. Oyuncularımızın haksızlık karşısında çok moralleri bozuluyor. Çivril Spor’u bu şekilde mi durdurmak istiyorlar. Bunları mazeret olarak söylemiyoruz ama hatalar bize çok pahalıya mal oldu. Artık sahada adaletsizlik yapılmasın” dedi.

Denizli Süper Amatör Ligde 12. hafta sonunda Yeşil Çivril Belediye Spor 19 puanla 5. Sırada yer alırken lider Çal Spor ile arasında 12 puan oluştu.

Yeşil Çivril Belediye spor 1. Devrenin son maçında haftaya kendi evinde 16 puanla ligin 6. Sırasında yer alan Tavas Birlik spor’u ağırlayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.