Çivril İçin Gece Gündüz Çalışıyorlar

Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven ve ekibi mesai mevhumu gözetmeden çalışarak 74 mahallenin tüm ihtiyaçlarını tespit edip sorunları ve ihtiyaçları çözmeye çalışıyor.

Yaşam Yayın: 27 Nisan 2014 - Pazar - Güncelleme: 27.04.2014 20:30:58
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Mesai bittikten sonra Belediye Meclis üyeleri ile bir araya gelerek, yeni Çivril için yapılacak çalışmaları masaya yatıran başkan Güven mahalle muhtarlarının görüş, talep ve önerileri doğrultusunda hizmet planı ve iş rotası çiziyor. Başkanlıkta ki ilk bir aylık süreci değerlendiren başkan Dr.Gürcan Güven önemli açıklamalarda bulunarak “Çivril hepimizin Çivril’i hep birlikte geleceğe taşıyacağız” dedi.

Çivril’in Tamamının Belediyesiyiz

Başkan Güven,“Çivril artık yeni mahalleleri ile büyük bir yerleşim alanı oldu. Bu yeni dönemde bizimle birlikte halkın hizmetkârı olacak mesai arkadaşlarımız Muhtarlarımıza ve meclis üyelerimize değer veriyoruz. Beş yıl boyunca muhtarlarımızla ve meclis üyelerimizle beraber çalışacağız. Birlikte hareket ederek, koordinasyon içerisinde, kentimize ve mahallelerimize hizmet edeceğiz. Mahallerimize ne yapabiliriz? Bunları tespit ederek mahallemizin kalitesini yükseltemeye, mahalle sakinlerine hizmet etmeye çalışmalıyız. Bu bakış açısıyla, Çivril Belediyesi olarak bizlere oy versin, vermesin herkesi kucaklayacağız ve önümüze bakacağız” ifadelerini kullandı.

Çivril’i Birlikte Güzelleştirelim

Çivrillilerin artık değişik kurumlar aracılığıyla hizmet alacağını hatırlatan Başkan Dr.Gürcan Güven, “Kamu hizmetleri, yani Merkezi hükümetin Çivril’e yapacağı yatırımlar olacak. Bunun yanında Büyükşehir Belediyemizin yapacağı önemli yatırımlar olacak. Ayrıca Çivril Belediyesi olarak bizlerin yapacağı yatırımlar olacak.” dedi.

Bu yatırımlar gerçekleşirken muhtarların görüş ve önerilerinin yol gösterici olacağını belirten Başkan Güven, Çivril Belediyesi olarak tüm sorunları dikkate alacaklarını söyledi. Başkan Gürcan Güven, “Çivril Belediyesi olarak sorunların çözümünde aktif rol almaya gayret göstereceğiz. Herhangi bir sorun karşısında topu Büyükşehrimize atmadan çözüm odaklı çalışmaya başladık ve bu doğrultuda da devam edeceğiz.” dedi. Su ve kanalizasyon işlerinin Büyükşehirin sorumluluk alanında olduğunu da belirten Başkan Güven, vatandaşların sıkıntı yaşamaması, mağdur olmaması adına Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gelen şikayetleri değerlendirdiğini ve günlük ortalama 7-8 su arızası tamir ettiklerini açıkladı.

Her şey Yeni Çivril İçin

Beş yıl boyunca sınava tabi tutulacaklarını söyleyen Başkan Güven, "Bizim işimiz artık hizmet etmek. Öyle bir çalışalım ki kentimiz, mahallemiz ve milletimiz kazansın. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.