Çivril'in Geleceği Tartışıldı

Çivril’in her yönüyle tanıtılması için Çivril Belediyesi tarafından panel düzenlenecek. Çivril Belediyesi önderliğinde Ak parti Belediye meclis üyesi adayı Celal Bayar tarafından organize edilecek olan panelin ilk toplantısı bugün yapıldı

Ekonomi Yayın: 25 Nisan 2014 - Cuma - Güncelleme: 25.04.2014 22:52:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven başkanlığında yapılan toplantıya Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Uyguamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Şevket Civelek, Çivril esnaf Odası başkanı Ertuğrul Mutlu, Tarım hayvancılık ve Gıda İlçe Müdürü Numan Ertuğrul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Kıvrak, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Lütfü Ulukaya, Çivril Genç işadamları derneği başkanı Bilal Altunay katıldı.

Çivril’in gelecekte Tarım, Hayvancılık, Su, Sanayi, Turizm, Eğitim ve Yatırım yapılabilirlik konularında nasıl bir yol izleyeceğinin tartışıldığı toplantıda katılımcılar Çivril’in her yönüyle geleceğe hazır olması gerektiğinin altını çizdiler. Toplantının açılış konuşmasını yapan Çivril belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Çivril’in çağın gerisinde kaldığını belirterek “Denizlinin tarım ve hayvancılık alanında en büyük ilçesi konumundaki Çivril maalesef hak ettiği yerde değil. Çivril Belediyesi ve Pamukkale Üniversitesi olarak Çivril’i geleceğe taşımak ve hak ettiği yere gelmesi için ortak bir çalışma başlattık. Bu çalışma kapsamında her kesimden katılımcının olduğu bir panel ve çalıştay düzenleme kararı aldık. Bu ilk toplantıda gelecekte Çivril için hayati önem taşıyan konuları belirleme ve bu konular hakkında nasıl bir çalışma yapabiliriz diye görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldik” dedi. 

Katılımcıların fikirlerini ve düşüncelerini oraya koyduğu toplantıda Çivril’in hayvancılık ve tarım sanayinde gerekli atılımları yapması gerektiği ortak fikir olarak alınırken bir sonraki toplantının daha geniş kapsamlı yapılması kararı alındı.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.