ÇİVRİLLİ KADIN İÇİN VALİ EV YAPILMASI TALİMATI VERDİ

Çivril'de çadırda yaşayan 4 çocuk annesi Gülsüm Adanur Halk gününde Denizli Valisi Ahmet Altparmak’tan yardım istedi.

Yaşam Yayın: 09 Mayıs 2017 - Salı - Güncelleme: 09.05.2017 14:19:21
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Denizli Valiliği’nin her ayın ikinci haftasında  düzenlediği Halk Günü Toplantısı Denizli Valiliği toplantı salonunda gerçekleşti.  Toplantıda vatandaşların sorunların dinleyen Vali Ahmet Altıparmak, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendi.

 

Toplantıya Çivril’den katılan 4 çocuk annesi Gülsüm Adanur Validen bir eve yerleştirilmesini istedi. Kucağında bebeğiyle toplantıya katılan Adanur, aslen Mardinli olduğunu Denizli’ye yerleştiklerini fakat eşinin ceza evine girdiğini anlattı. Çivril’de bir arsası olduğunu anlatan Gülsüm Adanur, “kocam hapse girmeden önce ev yapmaya başlamıştık. Kocam cezaevine girince yarım kaldı. Bu kışı çocuğumla beraber çadırda geçirdim. Bizi bir eve yerleştirmenizi talep ediyorum.” dedi.

 

Zor durumdaki kadınla hemen ilgilenilmesi talimatını veren Vali Altıparmak, yarım kalan evi tamamlama sözü verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.