ÇİVRİLLİ ÜLKÜCÜLER CUMHURİYETİ FENER ALAYI İLE KUTLADI

Cumhuriyet Bayramının 93. Yılı kutlamaları çerçevesinde Çivrilli Ülkücüler Fener alayı ve Cumhuriyet yürüyüşü düzenledi.

Gündem Yayın: 30 Ekim 2016 - Pazar - Güncelleme: 30.10.2016 10:41:23
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Çivril Ülkücü İşçiler Derneği, Çivril Ülkü Ocakları ve Çivril MHP İlçe teşkilatı tarafından Cumhuriyet Bayramının 93. Yılı dolayısıyla fener alayı ve Cumhuriyet yürüyüşü düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanında başlayan yürüyüş öncesi İstiklal marşı okuyun Ülkücüler daha sonra ellerindeki bayraklar ile Cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüş sonunda Atatürk anıtı önünde toplanan ülkücüler daha sonra Dilek Feneri yakarak gökyüzüne bıraktılar.

Çivrilli ülkücüler tarafından organize edilen Fener Alayı ve Dilek Balonu uçurma etkinliğine MHP İlçe başkanı Ergün Çiftçi, Ak Parti İlçe başkanı Mehmet celep ve Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven’de katılarak birlikte Dilek Feneri uçurdular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.