ÇOCUKLAR ATIKLARDAN PUAN KAZANACAK

Çivril belediyesi, Dençev ve Denizli Büyükşehir Belediyesiyle birlikte başlatmış olduğu “Ambalaj Atıklarımızı Atık atiğe Atalım Puanları Kapalım” adı altında hem çocuklarımızı hem ailelerimizi çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalarını sağlamak için Çivril Belediyesi önüne atıkmatik koyuldu ve okullarda seminerler verildi.

Eğitim Yayın: 20 Nisan 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 20.04.2016 10:04:26
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

İlk olarak 10 ve 11 yaş öğrencilerine verilen seminerde çevre temizliği hakkında bilgiler verildi. Kampanyanın özellikle

 Çivril’de başlatılmasını destekleyen Başkan Güven, “Çivril’imizi daha temiz ve ferah yapabilmek ve çocuklarımızı daha bilinçli bireyler olarak yetiştirebilmek için bu proje için gereken tüm destekler verilecektir. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların en iyi şekilde yetiştirilmesi bizim görevimizdir.

” Diyen başkan Güven çevre temizliği ve çocuklarımızın bu konu hakkındaki hassasiyetini dile getirdi. Seminerden sonra çocuklara atık atiklere kutu kola, pet şişe, cam şişe gibi atıkların atılarak puan toplayacakları Çevre Kart dağıtıldı. Biriktirilen puanlarla çocuklara bisiklet, tablet, top gibi hediyeler dağıtılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.