CUMA GÜN SULAR KESİK

5 Ocak Cuma gün Çivril’de 10 mahallede sular kesilecek.

Yaşam Yayın: 04 Ocak 2018 - Perşembe - Güncelleme: 04.01.2018 18:36:41
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

DESKİ tarafından yapılan açıklamaya göre Cuma gün ilçe merkezinde 10 mahallede su kesintisi yapılacağı bildirildi.

 

Çivril’e su kesintisi uyarısı yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, 5 Ocak Cuma günü bazı mahallelerde su kesintisine gidileceğini bildirdi.

 

DESKİ Genel Müdürlüğü, Ana Hat Bağlantısı nedeniyle su kesintisine gidileceğini duyurdu. DESKİ’den yapılan açıklamada, “5 Ocak Cuma günü Çivril ana hat bağlantısı çalışmalarının tamamlanabilmesi için 12.00-18.00 saatleri arasında Akpınar, Aşağı, Çarşı, Çatlar, Çayır, Hamam, Saray, Stadyum, Şehitler ve Yukarı Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacak. Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerekmekte olup, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecek” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.