CUMHURBAŞKANIMIZI COŞKUYLA KARŞILAYACAĞIZ

Ak Parti Çivril İlçe başkanı Mehmet Kale, 10 Haziran Pazar günü Denizli’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir coşkuyla karşılayacaklarını belirtti.

Siyaset Yayın: 07 Haziran 2018 - Perşembe - Güncelleme: 07.06.2018 11:03:10
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

TÜM ÇİVRİLLİLER DAVETLİ

 

Ak parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale, 10 Haziran Pazar günü 29 Ekim Bulvarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek miting öncesi açıklamalarda bulundu. Denizli’nin tarihi bir güne daha tanıklık edeceğini ifade eden Başkan Kale, 10 Haziran Pazar günü saat 13.00’de gerçekleştirilecek mitinge tüm Çivrillileri davet etti.

 

ÇİVRİL’DEN GÜÇLÜ BİR DESTEK

 

Başkan Mehmet Kale, “İnşallah 10 Haziran Pazar günü Cumhurbaşkanımızı Egenin incisi, güzel şehrimizde ağırlayacak, tarihi bir güne daha tanıklık edeceğiz. Hep birlikte Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacağız. Çivril olarak bir kez daha güçlü bir şekilde yanında olduğumuzu göstereceğiz. Cumhurbaşkanımıza biz her zamanki gibi hazırız diyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi tüm Türkiye’ye, dünyaya göstereceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.